SACADA     Studio Tańca i Dekoracji Ślubnych

LICZBA ODSŁON : monitoring pozycji
Zamów pełny pakiet dekoracji (dekoracja sali,kościoła,samochodu,posesji Młodej Pary lub zamiennie usługi fotobudki),a dostaniesz wybrany przez siebie bukiet ślubny i przypinkę gratis!
Zamów fotobudkę,a trzecią godzinę otrzymasz z rabatem ...
Dekoracja sali już od 600 zł ... Zadzwoń i zapytaj też o inne gratisy i rabaty ... Zapraszamy .

OPINIE Klientów 

(Nowy wpis u dołu kolumny opinii).
Bożka20/01/2015

Data: 2011-08-02 19:04:13

firma godna polecenia. Polecam , bo jestem zadowolona a na gościach wystrój sali, kościoła i auta zrobił też duże wrażenie. Konkretnie umawia się na termin i wszystko jest wykonane na czas. Cena konkurencyjna. Jak pytałam u konkurencji ile by kosztowała tylko dekoracja sali (mieliśmy niemałą... :D ) to cena powalała tak więc tym bardziej jesteśmy zadowoleni finansowo ;)

Bożena20/01/2015

Data: 2011-05-08 10:26:21

Zamawialiśmy dekorację do kościoła i udekorowanie sali. Dekoracje zrobione bardzo ładnie i wszystko zgodne z umową, polecamy

Zadowolona20/01/2015

Data: 2011-04-26 20:49:06


Bardzo rzetelna firma w tym co robi. Zamawialiśmy dekorację sali, kościoła i wypożyczaliśmy dekorację na samochód. Jesteśmy zadowoleni. Cenowo też ok. Dekoracja zrobiła wrażenie na gościach i oczywiście na nas;) tak więc jak najbardziej pozytywna opinia na temat firmy. Polecam :)

Iza20/01/2015

Data: 2011-10-05 15:43:34

Profesjonalne podejście, od razu podczas ustaleń widać było, że mają duże doświadczenie. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wyboru tej firmy, bo salę i kościół mieliśmy przepieknie udekorowane. POlECAM!!!

Klientka20/01/2015

Data: 2012-03-01 19:28:40

Dekoracja sali, którą sobie zamawialiśmy przygotowana została profesjonalnie. Mądre doradztwo co do dobierania kolorystyki a sala pięknie ustrojona :) Mogę szczerze polecić zamawianie dekoracji u tej firmy. To na co się umawia jest jak trzeba. Polecam !

Szczęśliwi Małżonkowie20/01/2015

Data: 2013-01-15 22:57:55

Korzystaliśmy z zajęć tanecznych,w tym z nauki "pierwszego tańca",jesteśmy bardzo zadowoleni.Wcześniej chodziliśmy do innej szkoły tańca w Bielsku,ale możemy spokojnie stwierdzić,że przez te 2,5 miesiąca nauczyliśmy się więcej,niż tam przez prawie rok.Przede wszystkim nauka prowadzona jest w parze,co daje lepsze możliwości nauki,Jest możliwość ćwiczenia z instruktorami.Zawsze służą pomocą,a zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze.Dekoracja sali była przepiękna.Goście byli zachwyceni.Dziękujemy!

Marta i Lucjan20/01/2015

Data: 2013-01-23 20:51:54

Za całokszałt należy się piątka! Wspaniałe podejście do każdej osoby/ pary. Nauka pierwszego tańca stanowiła dla nas wielką przyjemność:) Za wszystko dziękujemy i polecamy z całego serca.

Sławek20/01/2015

Data: 2013-01-23 21:53:27

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Cubana Decor. Podjeli się dekoracji bardzo nietypowej, stosunkowo dużej sali. Efekt końcowy był niesamowity. Goście weselni nie mogli się nachwalić, że zwykła sala w OSP tak pięknie wygląda. Oprócz pełnego profesjonalizmu, na pochwałę zasługuje cena usługi, która była bezkonkurencjna z innymi ofertami w okolicach B-B. Ogromnym plusem również jest indywidualne podejście do oczekiwań klienta. Pozdrawiam serdecznie

Asia i Maciek20/01/2015

Data: 2013-01-23 22:54:55

Jak najbardziej POLECAMY! Jesteśmy po kilku stopniach "wtajemniczenia" w tańcu i za każdym razem było świetnie. Chętnie wracamy - dla miłej atmosfery, świetnej zabawy no i przede wszystkim okazji do tańca.

Basia i Mariusz20/01/2015

Data: 2013-01-24 07:06:14

POLECAM ! Firma bardzo rzetelna, kompetentna i przede wszystkim licząca się z klientem. Korzystaliśmy z usług Sacady przy organizacji naszego ślubu. Sala była tak pięknie ustrojona, że goście nie mogli przestać chwalić. :) Sami byliśmy zachwyceni :) Cena bardzo przyzwoita w porównaniu do innych firm bardzo konkurencyjna! Kościół był ubrany przepięknie ładniejszego jeszcze nie widzieliśmy :)Serdecznie wszystkim młodym parom polecamy!!!

Agnieszka i PIotr20/01/2015

Data: 2013-01-24 08:55:13

Firmę Sacada polecamy z pełną odpowiedzialnością wszystkim, którzy szukają profesjonalistów w każdym calu. Nauka tańca z prowadzącymi to czysta przyjemność. Ich życzliwość i mobilizowanie swoich uczniów po pierwszych trudnościach są niezwykłe. Angażują się z całych sił, aby nauczyć dobrze tańczyć i dzięki nim ta umiejętność przydała nam się nie tylko na własnym weselu :) Serdecznie polecamy!

Małgorzata i Dariusz Uzarek20/01/2015

Data: 2013-01-24 11:12:45

Dzięki Pani Małgosi i Panu Adamowi udało się rozruszać moje "drewniane" nogi. Żona namawiała mnie na kurs tańca od lat-w końcu podeszła mnie ambicjonalnie. Pierwsza edycja odbywała się akurat w miejscowości w której mieszkamy. Początkowego stresu nie jestem w stanie opisać. Chyba każdy facet tak ma. Dzięki nim i dzięki temu że są uczący się panowie mogą być poprowadzeni przez Panią Gosię a panie przez Pana Adama jest po prostu łatwiej. Teraz czekamy na każdy choćby 3-stopień i powtarzamy POLECAM

Marta i Tomek20/01/2015

Data: 2013-01-24 11:36:17

Serdecznie polecam naukę tańca, którą prowadzi pani Małgosia z panem Adamem. Dzięki nim pierwszy taniec na weselu wyszedł wspaniale! Nauka tańca była czystą przyjemnością, nigdy nie myślałam, że nauczę się tańczyć choć trochę, a dzięki Nim to się udało.Zajęcia prowadzone w sympatycznej, luźnej atmosferze i co najważniejsze, odbywają się tylko wtedy kiedy obu stronom pasuje:-)Polecam z całego serca!!! PS. Mój mąż również nauczył się tańczyć i także poleca:-)

Agnieszka I Mariusz20/01/2015

Data: 2013-01-28 14:14:46

Firma Cubana Decor zadbała o wyczarowanie przepięknej scenerii w dniu naszego ślubu. Współpraca zaowocowała efektownymi a jednocześnie eleganckimi dekoracjami. Nasze pomysły przy współudziale Pani Małgosi nabrały realnych kształtów i oczarowały gości. Każdy element dekoracji, każda kompozycja kwiatowa zostały wykonane z wielką dbałością o detale. Polecam wszystkim tym którzy chcą aby dzień wesela był piękny pod każdym względem.

Marlena i Mariusz20/01/2015

Data: 2013-01-29 21:25:14

W pełni profesjonalna firma.Pani Małgosia i Pan Adam przyczynili się do tego,że nasz ślub był najpiękniejszym dniem w naszym życiu :) Nauka tańca była przeprowadzona w pełni profesjonalnie z dbałością o wysoki poziom i wspaniałe podejście do nas.Pomimo naszego stresu dodawali nam otuchy.Dekoracja samochodu którą nam wykonała Pani Małgosia wzbudziła zachwyt nas jak i naszych gości.Więcej takich wspaniałych ludzi na Waszej drodze to Ślub będzie perfekcyjny!!! Z CAŁEGO SERDUSZKA POLECAMY :)

Kasia i Wiktor20/01/2015

Data: 2013-01-30 09:29:25

Kurs tańca z Małgosią i Adamem był dla nas punktem w kalendarzu na który czekało się z utęsknieniem cały tydzień:) Bardzo kompetentni nauczyciele i miła, luźna atmosfera sprawiały, że czuliśmy się tam bardzo dobrze. No i słowa kuzyna po naszym walcu angielskim na weselu : "lepszego pierwszego tańca jeszcze nie widziałem" - mówią same za siebie!

Ola Mamok20/01/2015

Data: 2013-01-30 21:09:39


Fantastyczny kurs tańca, dla młodych i starszych. Bardzo sympatyczna, profesjonalna kadra nauczajaca. Jednym słowem Polecam !!!!!!

Hutyrki :)20/01/2015

Data: 2013-01-30 21:11:53

kurs tanca z Małgosia i Adamem był dla Nas wspaniałą przygodą. wspominamy go do dzisiaj z łezką w oku. Małgosia i Adam bardzo profesjonalnie zajęli sie nami jak i całą grupa. swietna atmosfera,genialna muzyka i super efekty jesli o taniec chodzi :) bardzo gorąco polecam oraz mocno wierze w to ze jeszcze tam wrócimy. Ewa i Krzys

Żaneta20/01/2015

Data: 2013-01-31 15:01:53


Gosia i Adam nauczą tańczyć każdego:) na zajęciach atmosfera bardzo przyjazna i sympatyczna:) Dekoracje ślubne przepiękne - zdjęcia i opinie klientów mówią same za siebie:) zdecydowanie polecam!!

Ania i Ricardo20/01/2015

Data: 2013-02-06 16:55:02

Wszystkim ogromnie polecam!!!! Państwo Gosia i Adaś są poprostu fantastyczni i pełni ptofesjonslizmu!!! Od samego pierwszego telefonu przyciagly nas ciepłe i mile słowa oraz po pierwszym spotkaniu uczciwość której ze względu na to ze wtedy nazeczony pochodzi z portugali zabrakło jej w innym miejscu zwiększając koszt kursu.. Pelny Profesjonalizm!!! z ledwoscia tanczylismy jeden na jeden a w miesiąc nauczyliśmy się na nasz pierwszy taniec zatańczyć piękna rumbe z samba!!! ( takze i inne tańce)

Marysia i Marcin :)20/01/2015

Data: 2013-02-06 21:14:28

Bardzo serdecznie polecamy. Wspaniali ludzie z wielka doza cierpliwosci. Naucza tanczyc kazdego nawet MEGA opornych my jestesmy tego przykladem:) Pieniadze zdecydownie dobrze zainwestowane:)

Joanna i Remigiusz20/01/2015

Data: 2013-02-11 14:05:35

Nauka pod okiem profesjonalnych, bardzo otwartych i sympatycznych instruktorów, a przy tym świetna zabawa. Mnóstwo radości z postępów, spalone kalorie i przede wszystkim nowe umiejętności oraz pewniejsze ruchy na parkiecie gwarantowane. Polecamy. :)

Edyta i Olek20/01/2015

Data: 2013-10-04 10:16:07

Polecam gorąco dekoracje kościołów w wykonaniu Pani Małgosi - piękne, eleganckie i przede wszystkim niestandardowe! Wykonane ze starannością i dokładnością. Pani Małgosia cierpliwie odpowiadała na wszystkie nasze maile, prośby, zmiany - poprostu profesjonalna obsługa. Polecamy gorąco Dekoracje Sacady!

Aleksandra20/01/2015

Data: 2014-07-16 20:50:54

Pani Małgorzata i Pan Adam są świetnymi nauczycielami tańca. Pełni energii , zapału , cierpliwi, całkowicie oddani swojej pasji. Na zajęciach stwarzają ciepła i przyjazną atmosferę. Polecam wszystkim zajęcia przez Nich prowadzone , gdyż oprócz nauki tańca gwarantują dobrą zabawę!!! :)

Madzia20/01/2015

Data: 2014-07-17 22:05:49

Rewelacyjna atmosfera, profesjonalizm w tym co robia.. Polecam na prawde.. P***

Pieczarka20/01/2015

Data: 2014-07-23 18:25:52

Bardzo polecam solidna i rzetelna firma, jestem bardzo zadowolana, gorąco polecam.

Ania i Wojtek20/01/2015

Data: 2014-10-26 19:30:26

Polecam wszystkim usługi Pani Gosi i Pana Adama. Korzystaliśmy zarówno z kursu tańca jak też z dekoracji sali weselnej. Z obu jesteśmy bardzo zadowoleni. Na kursie tańca indywidualne podejście do każdego, zajęcia dostosowane do wymagań i "zdolności" uczestników, a co najważniejsze terminy dopasowane również do naszego grafiku w pracy. Pierwszy taniec na weselu ćwiczony zarówno na zajęciach jak i na sali weselnej pod okiem Pani Gosi. Co do dekoracji sali- rewelacja! Wszyscy goście byli zachwyceni

Magdalena i Krzysztof09/02/2015

Bardzo polecam, jestem zadowolona ze współpracy z firmą Sacada. Goście bardzo chwalili piękny wystrój sali,dekoracje domu i samochodu oraz buket ślubny. My również byliśmy zachwyceni z solidnaj pracy.Firma rzetelna, dostępna i po dobrej cenie. Jeszcze raz bardzo polecam.

Ela12/02/2015

Bardzo solidna firma. Polecam wszystkim tym,co chcą aby ten wspaniały dzień jakim jest Ślub,pozostał poprzez taniec i dekoracje firmy Sacada najpiękniejszym wspomnieniem.

Cukiernia "Alicja"24/06/2015

W ubiegłym roku Cukiernia "Alicja" świętowała 30-ste urodziny, chcieliśmy aby było hucznie i zjawiskowo więc każdą z naszych cukierni postanowiliśmy odświętnie przystroić. SACADA spisała się perfekcyjnie! Było kolorowo, pięknie i do tego niedrogo! Jeszcze raz dziękujemy:)

10/07/2015

Rzetelna firma. Polecam.

13/07/2015

Profesjonalni i zawsze uśmiechnięci Instruktorzy godni polecenia!!!

Aleksandra13/07/2015

Profesjonalni i zawsze uśmiechnięci Instruktorzy godni polecenia!!!rzadko spotyka się na obecnym rynku tak zaangażowanych w swoją pracę i zarazem pasję osób. Polecam!!!

Chrzanik02/09/2016

Znam Panią Małgosię juz z 10 lat. Od zawsze charakteryzował Ją profesionalizm w tym co robiła i zamiłowanie do Tańca. Oczywiście moje wesele nie mogłoby się odbyć bez wkładu pracy Pani Małgorzaty, zaaranżowała nam Piękny układ taneczny oraz przystrojenie sali i kościoła. Jednym słowem polecam w 100% a oceniam na 6 z +. Każde wesele traktowane jest jakby to było Jej własne z 100% precyzją i zaangażowaniem. POLECAM !!!!

Marcelina02/09/2016

Kurs tańca z takimi instruktorami to czysta przyjemność :) Potrafią świetnie wytłumaczyć i są zawsze uśmiechnięci..Po prostu pełen profesjonalizm :)

Ewelina02/09/2016

Nauka tańca to czysta przyjemność z Gosią i Adamem:-) jeśli się uczyć to tylko u nich, pełen profesjonalizm i bardzo mila atmosfera. Dekoracje przepiękne, każdy był zachwycony ;-) Wszystkim z całego.serca polecam!

Klaudyna02/09/2016

Najlepsza studio tanca na podbeskidziu :)

Izabela02/09/2016

Gosia i Adaś braknie skali aby ocenić ich profesjonalizm. Począwszy od nauki tańca , dekoracji kościoła i sali oraz wykonanie bukietu dla Pani Młodej i butonierki. Zawsze mili i uśmiechnięci. Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę bo wiem, że stanom na wysokości zadania. POLECAM

Bogusia02/09/2016

Dziękuję za profesjonalne podejście zarówno na kursie tańca I i II stopnia jak i nauce I tańca.
Miła atmosfera, doskonała zabawa, POLECAM

Dorota i Mateusz02/09/2016

Dziękujemy za wspaniały pierwszy taniec:)profesjonalne podejscie i wspaniała atmosferę podszas kursu;) polecamy i dziekujemy;*

Aleksandra02/09/2016

Pięknie, twórczo i profesjonalnie, takimi słowami trzeba określić to, w jaki sposób współpracuje się z SACADA Studio Tańca i Dekoracji Ślubnych. Dekoracje piękne, a sami twórcy bardzo mili i życzliwi. Polecamy wszystkim znajomym. Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz dziękujemy :)

Asia i Paweł02/09/2016

Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Sacadą. Pani Małgosia jest profesjonalistką i z pełnym zaangażowaniem przystępuje do działania. Ubiór kościoła w jej wykonaniu zachwycił wszystkich naszych gości weselnych i przerósł nasze oczekiwania. Choć od ślubu minął już rok to nadal bardzo ciepło wspominamy współpracę z Sacadą i polecamy Was naszym znajomym . Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy.

Lucyna02/09/2016

Lucyna i Tomasz

Pięknie dziękujemy za świetną atmosferę podczas nauki tańca. Za cudny kontakt oraz wysłuchanie i dopracowanie każdego szczegółu podczas dekorowania. Gosia i Adaś to wspaniali, pełni pomysłów ludzie i co najważniejsze z super poczuciem humoru. Polecamy każdemu SACADA- Studio Tańca i Dekoracji Ślubnych. Pozdrawiamy i życzymy kolejnych zadowolonych par :)

Magda i Dawid02/09/2016

Pani Gosia i Pan Adas cuwoni ludzie.. Sympatyczni i profesjonalni.. Wkladaja serce w to co robia.. Polecamy goraco:-)

Angelika02/09/2016

Najlepsi ,współpraca z nimi to sama przyjemność :) W bardzo krótkim czasie zorganizowali piękny i rozrywkowy układ taneczny ,goście byli zachwyceni a my jeszcze bardziej !:) Dekoracje prze piękne zarówno sali , kościoła jak i domu ! POLECAMY z czystym sumieniem i dziękujemy za tak miłą atmosferę !

Mariola02/09/2016

Firma jak najbardziej godna polecenia

Anna Krzysztof03/09/2016

Pierwszy taniec to duży stres dla pary młodej, jednak nauka tańca z ta cudowną parą to sama przyjemność. Doskonałe podejście oraz miła atmosfera umożliwiają szybką naukę "pierwszego tańca". Układ taneczny idealnie skomponowany z naszym utworem muzycznym umożliwił nam przeżycie tej chwili z uśmiechem na twarzy bez zbędnego stresu. Oprócz tego nauczyliśmy się wielu innych kroków tanecznych, które sprawiły, że przez dwa dni wesela bawiliśmy się do białego rana z wielką przyjemnością. Bardzo dobry kontakt telefoniczny z instruktorami oraz dopasowanie terminów spotkań zawsze na korzyść klienta.
Jednego czego żałuję jest to, że nie skorzystaliśmy z dekoracji weselnych "Sacada", bo są naprawdę przepiękne i niebanalne.
Jesteście bardzo pozytywnymi ludźmi i zarażacie dobrą energią!
Dziękujemy serdecznie!
Polecamy!!!

Piotr03/09/2016

Profesjonalni i zawsze uśmiechnięci Instruktorzy godni polecenia!!!

Morenka03/09/2016

Serdecznie polecam, najlepsza firma z jaką miałam styczność, wsztstko zorganizowane o nic nie trzeba się marwić. Twórczyni dekoracji ma cudowną wyobraźnię dzięki której zaspokoi najbardziej wymagające oczekiwania, wszystko dopięte na ostatni guzik.
Współpraca zawsze życzliwa ze strony SACADA, jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia znów

P&M03/09/2016

szczerze polecamy SACADA ;) nasz pierwszy taniec wyćwiczony na tydzien przed slubem byl wspanialy ;) mila atmosfera na zajeciach i pelen profesionalizm. dziekujemy i pozdrawimy ;)

Ewelina i Łukasz03/09/2016

Profesjonalne podejście oraz bardzo miła atmosfera na lekcjach tańca. Bardzo ciepło wspominamy Panią Małgosie oraz Pana Adama. Serdecznie polecamy.
Ewelina i Łukasz

Ewa i Tomek04/09/2016

Profesjonalizm pod każdym względem, widać że wszystko jest robione z wielką pasją. Na kursie tańca fantastyczna atmosfera, Pani Gosia i Pan Adam bardzo sympatyczni i zawsze życzliwi, dobrze wytłumaczą i nauczą. Kościół pięknie udekorowany, zadowolenie w 100%. POLECAM :)

Ola i Szymek04/09/2016

Jesteśmy bardzo zadowoleni,lekcje tańca zawsze przebiegały w życzliwej i przyjemnej atmosferze. Zarówno kurs tańca towarzyskiego jak i zajęcia indywidualne prowadzone były na wysokim poziomie, ponadto zawsze mogliśmy liczyć na pomoc i radę ze strony prowadzących - Gosi i Adasia. Nasi goście weselni byli pod wrażeniem. Gorąco polecamy.

EDYTA04/09/2016

Rewelacyjna atmosfera :) pełen profesjonalizm! SERDECZNIE POLECAM !!!!

Patryk i Estera04/09/2016

Kurs tańca był bardzo przydatny,tych kilka lekcji a podstawy różnych rodzaji tańców pamiętamy choć minął juz rok. Bardzo dziękujemy za miłą atmosferę, za wyrozumiałość przy błędach i tak dobre podejście do sprawy. Gorąco polecamy.

Joanna04/09/2016

Gorąco polecam zarówno dekoracje (my mieliśmy dekoracje kościoła i sali), a także studio tańca.
Profesjonalne podejście zarówno do klienta, jak i wykonywanych czynności. Nie trzeba się niczym martwić, o wszystko zadba SACADA.
Goście byli oczarowani zarówno dekoracjami, jak i tańcem młodych :)

magdalena05/09/2016

Magda i Rafał
Pełen profesjonalizm ,przepięknie zrobiona dekoracja kościoła,taką jaką sobie z mężem wymarzyliśmy.Godne polecenia na 100%;)

Natalia i Krzysztof07/09/2016

Serdecznie polecamy naukę tańca i wspaniałych instruktorów: panią Małgosię oraz pana Adama :)

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, indywidualne podejście do każdej z par z osobna, entuzjazm, pasja... moglibyśmy tak "rzucać" skojarzeniami bez końca. Trzeba po prostu przyjść i przekonać się samemu :) Zobaczycie, że "tańczyć każdy może" :)

Edyta08/09/2016

Wszystko super

Edyta09/09/2016

Pełen profesjonalizm :-) wszystko pięknie udekorowane.Dbanie o każdy szczegół. Polecam.

Ania i Wojtek15/09/2016

Zdecydowanie polecam! Korzystalismy zarówno z nauki tańca jak i dekoracji sali weselnej. Na każde kolejne zajęcia chodziło sie bardzo chętnie a to za sprawą super atmosfery, wielkiej cierpliwości i indywidualnego podejścia przez Panią Gosie i Pana Adama. Jeśli chodzi o dekorację to uratowali nam "brzydką" starą salę- wszyscy byli zachwyceni. Ponadto cena jest konkurencyjna a materialy do dekoracji najwyższej jakości.

Marysia i Andrzej20/09/2016

Jesteśmy bardzo zadowoleni z szkoły tańca. Pani Małgosia i Pan Adam są świetnymi nauczycielami- cierpliwi, zabawni, oddani swojej pasji. Pomimo zajęć prowadzonych w grupie czuliśmy się jak na indywidualnych zajęciach. Potrafią świetnie wytłumaczyć. Zajęcia prowadzone w miłej, luźnej i zabawnej atmosferze. Bardzo dziękujemy za naukę tańca i gorąco wszystkim polecamy :)

Weronika i Stanisław30/09/2016

Polecam. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Sala była pięknie ubrana. Weronika i Stanisław :-)


Dodaj nowy wpis

Kreator stron - łatwe tworzenie stron WWW